O meni

Personalni fitness trener, instruktor plivanja i skijanja, certificirani Thai maser.

Studije na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja sam započela 2007. godine, gdje sam i magistrirala u oblasti Biomehanika sporta, 2013. godine. 1998. godine zaljubila sam se u košarku, da bih se 2003. godine počela profesionalno baviti košarkom. U naredne tri godine igrala sam u košarkaškom klubu Željezničar, a 2005. dobila sam poziv za žensku juniorsku košarkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Kroz moje iskustvo i razgovor sa ženama i muškarcima shvatila sam šta je to što ih nadahnjuje, i da zapravo žele samopouzdanje i pozitivne fizičke promjene koje dolazi kao rezultat zdravog načina života.

Ono što ja želim je da dobro razumijem i slušam šta su ciljevi mojih klijenata, da bih bila u poziciji da im dam savjet, da im pomognem i da ih vodim ka željenom izgledu ili ishodu.

Ovo je moja misija: Ja želim da pomognem ženama i muškarcima da imaju tijelo u skladu sa svojim idealom, povećaju samopouzdanje i da budu sretni!

Moj rad je u cijelosti baziran na kreiranju osjećaja zadovoljstva ljudi njihovim tijelom, kao i pružanja pomoći ženama i muškarcima koji žele određeni rezultat.

Posljednjih par godina sam se posvetila istraživanju savremenih metoda i najboljih načina da se dođe do željenih rezultata. Moje istraživanje je zahtjevalo putovanja od Milana, preko Pariza, Hamburga, do Singapura, Tajlanda i Balija, ali i mnogo rada i ličnih iskustva sa mojim klijentima.

Svi moji klijenti su za mene individue. Upravo zato želim da i vi mene posmatrate kao nekog ko zagovara pozitivne navike sa fokusom na edukaciju klijenata i promovisanje zdravih stavova.

Iz mog dosadašnjeg iskustva mogu reći, da bi se dosegli određeni ciljevi potrebno je u fokus staviti sve aspekte životnog stila, kako ishranu, tako i trening i odmaranje, ali i rehabilitaciju.

Uz moju pomoć i vodstvo možete očekivati samo najbolje rezultate.

I na kraju, vjerujem da je važno znati da vam niko neće dati vaše željeno tijelo samo zato što ste se interesovali za trening, kao što vam niko neće dati uspješnu karijeru samo zato što ste dobili diplomu. Ako želite nešto, onda to morate i zaradite!

Advertisements